Velkommen til Luna-Parkens hjemmeside

Tivoli Luna-Parken er ikke af den slags med store hydrauliske maskiner, med loop og hop, til gengæld er her masser af hygge og atmosfære, og publikum ser ud til at befinde sig godt mellem de nymalede farvestrålende, flot oppyntede boder, den rigtig gammeldaws svingkarrusel, som i øvrigt er den sidste omrejsende i Danmark, og de mange børneforlystelser som tivoliet er kendt for.
 

Luna-Parken tournerer stort set kun på Fyn, og rykker oftest kun 30-40 km. frem til næste by. De fleste træk forgår med traktor.
 

Sæsonen starter altid i Ringe omkring påske, tæt på gården som danner hovedkvarter om vinteren på Midtfyn. Herefter går turen rundt til større og mindre fynske byfester og markeder, og Luna-Parkens intentioner om ikke at vokse sig større, gør faktisk at mange af disse fester, som ellers er forsvundet rundt omkring, stadig eksisterer i bedste velgående på Fyn.

 

Det er først og fremmest børnene der satses på i Tivoli Luna-Parken, og selv om der ikke investeres i store, nye forlystelsesmaskiner, betyder det ikke at det ikke er fornyelse i tivoliet. De sidste år er en del af materiellet skiftet ud, bl.a. er radiobanen blevet erstattet . Også et par boder og vogne  er kommet til, og en ny børnekarrusel er også at finde på pladserne i år.

 

 næste side